AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξανά στην ΑΕΚ ο Βλυσίδης

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Βλυσίδη. Ο 29χρονος (19/09/1995) αθλητής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ.

Ο Χρήστος Βλυσίδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια μετεπήδησε στο ποδόσφαιρο σάλας φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Για 5 χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του «Δικεφάλου», καταφέρνοντας να κληθεί στην Εθνική Ελπίδων. Τη σεζόν 2016-17 στέφθηκε Πρωταθλητής με τον ΑΣΕ Δούκα, ενώ ακολούθησε η Elite Futsal. Τον Φεβρουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή για το Φάληρο, ενώ λίγους μήνες μετά έκανε τη μεγάλη αλλαγή επιστρέφοντας στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό του ΑΟ Υπάτου. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Τραχώνων Αλίμου.

Mετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χρήστος Βλυσίδης, δήλωσε στο aek.gr: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια τής ΑΕΚ. Εδώ, που όλα ξεκίνησαν για μένα στο χώρο του ποδοσφαίρου σάλας. Εύχομαι υγεία στους συμπαίκτές μου και στα μέλη της ομάδας, ώστε να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας».