AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τον Νικόλα γκολ και πρόκριση

Στη σκιά του χαμού του Νίκου Ξηροκώστα η ΑΕΚ καλείται απόψε (20:30, Cosmote Sport 1) κόντρα στη Νόα να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa Conference League.

Η Ένωση καλείται να γυρίσει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα Playoffs της διοργάνωσης. Εκεί που, εφόσον τα καταφέρει, θα την περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Χάιντουκ-Ρουζόμπεροκ (0-0 το πρώτο ματς στη Σλοβακία).

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ

Την ίδια στιγμή αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία που χθες δεν προπονήθηκε και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς για να μην υπάρξει υποτροπή στον τραυματισμό του. Επίσης εκτός είναι οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον όπως είναι γνωστό, όπως και οι Ζίνι, Οντουμπάτζο. Εντός ευρωπαϊκής λίστας θυμίζουμε είναι οι Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να μην έχει ανακοινώσει τα χαρτιά του, ωστόσο μια πιθανή 11άδα είναι η εξής: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Λιούμπισιτς, Τσούμπερ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία, Β’ Κατηγορία της UEFA)
Α’ Βοηθός: Ντομινίκ Σάαλ (Γερμανία)
Β’ Βοηθός: Ρόμπερτ Βέσελ (Γερμανία)
4ος διαιτητής: Τίμο Γκέραχ (Γερμανία)
VAR: Ντάνιελ Σλάγκερ (Γερμανία)