AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει Λαμέλα – Περέιρα ο Αλμέιδα για τη ρεβάνς με τη Νόα

Οι αλχημείες φαίνεται πως μπαίνουν στην άκρη και η ΑΕΚ θα παραταχθεί όπως πρέπει το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στη Νόα στη ρεβάνς του 3-1 της Αρμενίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρχίσει να δείχνει κάποιες από τις σκέψεις του στις προπονήσεις. Μία από αυτές είναι να δώσει φανέλα βασικού τόσο στον Έρικ Λαμέλα όσο και στον Ρομπέρτο Περέιρα. Ο Αργεντινός τεχνικός ποντάρει πολλά στην ποιότητα, την προσωπικότητα και την εμπειρία των δύο συμπατριωτών του και είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον ένας εξ αυτών, πιθανώς και οι δύο, να ξεκινήσουν στο παιχνίδι της 15ης Αυγούστου.

Το που θα αγωνιστούν; Κατά πάσα πιθανότητα ο Λαμέλα πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Περέιρα στη θέση “8”. Αν γίνει κάτι τέτοιο στον πάγκο θα μείνουν οι Λιούμπισιτς και Πινέδα. Ο Ελίασον είναι φαβορί για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής με τον Κοϊτά να πηγαίνει στα αριστερά αντί του Γκατσίνοβιτς.

Από κει και πέρα, στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως θα είναι εκτός απροόπτου οι Στρακόσα, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί και Σιμάνσκι.