AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα και παίκτες πρέπει να δώσουν εξηγήσεις

Η εικόνα της ΑΕΚ στην Αρμενία ήταν άρρωστη! Το σκορ ντροπιαστικό και οι προβληματισμοί πολλοί. Φυσικά την ευθύνη την έχουν ξεκάθαρα ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές γι’ αυτό που παρουσίασαν απέναντι στην Νόα. Η ήττα ήρθε με 3-1 και καλούνται άπαντες να την ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα ώστε να μη χαθεί από τα μέσα Αυγούστου η Ευρώπη. Κάτι που φυσικά θα είναι καταστροφικό για το κλαμπ.

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AEK24HOURS ακούγεται έντονα πως θα υπάρξει συνάντηση του Μάριου Ηλιόπουλου με τον Ματίας Αλμέιδα. Χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το πότε θα συμβεί αυτό. Χθες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ονοματοδοσία της Θύρας 21 σε “Μιχάλης Κατσούρης” μιλώντας στους οπαδούς τους τόνισε πως θα γίνουν αυτά που πρέπει για την ΑΕΚ! Περιμένουμε να το δούμε…

Φυσικά ευθύνες έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Μεγάλες. Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Αρχικά στον Αλμέιδα κι εκείνος να τα μεταφέρει στον ιδιοκτήτη. Όπως ο Αργεντίνος κόουτς καλείται να του πει τι εννοούσε με τις δηλώσεις από το πρώτο παιχνίδι με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες και δημιουργήσε στην ομάδα αναταραχή. Έκανε λόγο για ψίθυρους. Να πει ποιους εννοούσε και για ποια θέματα. Να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ώστε να μπορέσει ο οργανισμός ΑΕΚ να προχωρήσει παρακάτω. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Χωρίς προβλήματα.