AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει άμεσα πέντε μεταγραφές!!!

Στρακόσα, Κοϊτά, Περέιρα και Λαμέλα. Αυτές είναι οι τέσσερις μεταγραφές που έγιναν από τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο. Η ΑΕΚ καλείται άμεσα να συνεχίσει την ενίσχυσή της ώστε να υπάρξει αναβάθμιση του ρόστερ. Κι αυτό που πρέπει να κάνει είναι μεταγραφές.

Τα πολλά λάθη (ατομικά και ομαδικά) στα ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στην Ίντερ Ντ’ Εσκάδες και τη Νόα φανέρωσαν πολλά προβλήματα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος όσο κι αν έχει δώσει τον τελευταίο λόγο στον Ματίας Αλμέιδα για το χτίσιμο της ομάδας, θα πρέπει να του ξεκαθαρίσει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο. Σε αυτό της δημιουργίας μιας ομάδας που όχι να πονάνε τα μάτια μας όπως συμβαίνει τώρα, αλλά στο να τρίβουν οι Ευρωπαίοι τα δικά τους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν αριστερό μπακ, δύο κεντρικούς αμυντικούς, ένα δημιουργικό 6άρι κι έναν επιθετικό. Κι αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα!!!

Η αξιολόγηση του ρόστερ που θέλει να κάνει ο Ματίας Αλμέιδα όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ μας είναι απλά μια μεγάλη δικαιολογία. Τους παίκτες τους ξέρει εδώ και δύο χρόνια (είμαστε στον τρίτο). Άρα ας προχωρήσουμε παρακάτω…