AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρωπαϊκή λίστα από την αρχή και με αλλαγές για τον Ματίας Αλμέιδα

Το παιχνίδι με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες αποτελεί παρελθόν. Η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νόα από την Αρμενία σε δύο ματς. Το πρώτο θα γίνει την Τρίτη 6 Αυγούστου στο Γερεβάν.

Ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι ποια ονόματα θα βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης. Σίγουρα ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Ανδόρας. Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ θα βρίσκονται στις επιλογές του Αργεντινού κόουτς. Πιθανίτατα και ο Οντουμπάτζο.

Εκτός θα είναι ο Μπρινιόλι που έσπασε το χέρι του, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιόνσον που τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί θα δείξουν το πρόβλημα της υγείας του.

Ο Αλμέιδα περιμένει να μάθει αν ο Ελίασον είναι έτοιμος μιας και ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ θα έχει ενδιαφέρον αν αφήσει εκτός λίστας Ζίνι, Φερνάντες ή κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες…