AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η αγνή αγάπη για την ΑΕΚ με ένα τριαντάφυλλο και ένα μαγνητάκι με την Κρήτη στις γοργόνες της συγχρονισμένης κολύμβησης (photos)

Στο Άγιο Νικόλαο Κρήτης χτυπά δυνατά και πάντα κιτρινόμαυρα η καρδιά της ΑΕΚ.

Το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του δικεφάλου συμμετείχε στο Acrobatic Routine και πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 178,090 βαθμούς. Την ομάδα αποτελούσαν οι Γαργερού, Κανακάρη, Λιμάνη Β., Λιμάνη Ε., Λύρα, Σημαντήρα, Τάτση, Τόκα.

Η στιγμή όμως ήταν άλλη! Η αγνή αγάπη ενός οπαδού της ΑΕΚ. Του Ιωάννη Μαρνέλλου, ο οποίος από την πρώτη μέρα βρέθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του Αγίου Νικολάου φορώντας μια μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας και χειροκροτούσε κάθε προσπάθεια των κοριτσιών.

Μάλιστα ο φίλος της Ένωσης προέβη σε μια πολλή όμορφη χειρονομία, δίνοντας ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στις μικρές γοργόνες της ΑΕΚ και ένα μαγνητάκι με την Κρήτη. Εκείνες με τη σειρά τους του δώρισαν ένα επετειακό σκουφάκι του Δικεφάλου με τη χαρά του κ. Μαρνέλλου να είναι τεράστια. “Έκανε σαν μικρό παιδί” όπως μας μετέφεραν οι κιτρινόμαυρες οι οποίες φωτογραφήθηκαν μαζί του!