AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να κάνει ένα ακόμα “μπαμ” με τον Μέμφις Ντεπάι η ΑΕΚ

Το όνομα του Μέμφις Ντεπάι όχι μόνο είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για να ενισχύει την επίθεσή της αλλά φαίνεται πως θα γίνουν μέχρι το τέλος προσπάθειες για την απόκτησή του. Χρειάζεται όμως υπομονής.

Ο Ολλανδός επιθετικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει χρηματιστηριακή αξία 10.000.000 ευρώ αλλά και ένα πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού, που “κληρονόμησε” στο τελευταίο Euro (6 ματς/1γκολ/1 ασίστ)!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportdog: “ο 30χρονος Ολλανδός, με τις 98 συμμετοχές και τα 46 γκολ με τους “οράνιε”, του οποίου η μετοχή είχε κάνει limit up στα 55.000.000 ευρώ το 2019 κι ενώ στην καριέρα του έχουν πληρωθεί συνολικά 53.500.000 σε fees, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ! Μάλιστα σύμφωνα με την ελληνολλανδική πιάτσα agents φέρεται να έχει μεταφερθεί στον Ολλανδό σταρ πως ο νέος ιδιοκτήτης, Μάριος Ηλιόπουλος μπορεί να του προσφέρει το πιο υψηλό συμβόλαιο στην Super League συνολικά (όχι μόνο στην ΑΕΚ), με ετήσιες αποδοχές 3.500.000 ευρώ συν signing bonus!!!”

Το δημοσίευμα από τον δημοσιογράφο Ευάγγελο Μίχο σημειώνει επίσης πως: “ο Ολλανδός επιθετικός έχει πλούσια καριέρα μόνο σε top ομάδες, όπως οι Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λυών, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο. Γνωστός για την εκρηκτική του ταχύτητα, την ικανότητα στο σκοράρισμα και τη δημιουργικότητα, είναι ένας πολυσύνθετος επιθετικός, από αυτούς που κάνουν ταμάμ στο στυλ του Αλμέιδα. Συγχρόνως, όμως, είναι και μια πολύ δύσκολη περίπτωση αφού έχει πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, αρκετές προτάσεις και δεν ξέρω κατά πόσο …ψήνεται για Ελλάδα. Η περίπτωση του μοιάζει σχεδόν ανέφικτη αλλά παρόλα αυτά η ΑΕΚ με εντολή Ηλιόπουλου φέρεται να “μπήκε” σε αυτή, ενδεικτικό των προθέσεων αλλά και του μπάτζετ του νέου ιδιοκτήτη της!”