AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νέα αρχή για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ απο την Β’ Εθνική ΕΣΠΑΑΑ

Την επανεκκίνηση της ανδρικής της ομάδας βόλεϊ, δρομολογεί η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα volleynews.

Μετά από μια χρονιά απουσίας, η διοίκηση της Ένωσης ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να δηλώσει την ανδρική ομάδα από τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ και όχι απο την Πρι Λιγκ όπως είχε συζητηθεί, κάνοντας μια νέα αρχή, με στόχο την επιστροφή της τα επόμενα χρόνια στα σαλόνια της Volley League.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου και ο αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρχόντης, έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες, μετά από επαφές που έκαναν, με το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος υποσχέθηκε να βοηθήσει όλα τα τμήματα του συλλόγου, και μέσα σε αυτά είναι και το βόλεϊ.

Το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει τη συνεργασία με νέο προπονητή και στελέχωση με έφηβους παίκτες , ενώ σταδιακά θα γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ και διεκδίκησης ανόδου των κατηγοριών.

Να σημειωθεί οτι η ΑΕΚ είχε κερδίσει δύο ανόδους στη Volley League ανδρών, αλλα ποτέ δεν κατάφερε να αγωνιστεί λογω χρεών που δεν μπόρεσε να πληρώσει.