ΣΚΕΨΕΙΣ

Δεμένες ζώνες

Είμαστε καλά παιδιά και κρατάμε τις ζώνες μας δεμένες, όπως είπε ο νέος ιδιοκτήτης. Και πραγματικά δεν έχουμε κάποιο λόγο να μην τον ακούμε, αφού τηρούνται όλες οι υποσχέσεις του. Σιγά σιγά συμπληρώνονται οι τρύπες της ομάδας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.Τόσο σε προδιαγραφές όσο και οικονομικά. Μεταγραφές είναι βέβαια, άρα ζάρι και λαχείο, όμως η προσπάθεια γίνεται και στην θεωρία φαντάζει ότι η ομάδα μας θα είναι καλή.

Ακόμα λείπουν βέβαια κάποια απαραίτητα στοιχεία. Ένας φορ, ένα στόπερ ακόμα, ένα αριστερό μπακ, και για μένα μια χαφάρα. Δεν είναι ότι είμαι πλεονέκτης, ούτε ότι κάνω υποδείξεις. Απλά όταν πήγαινες για τον Σισέ, έδειξες ότι υπήρχε η ανάγκη. Στα αριστερά σίγουρα υπάρχει το κενό, όπως βέβαια και στην επίθεση. Το χαφ είναι η δική μου τρέλα, ειδικά όπως είδα την ομάδα στην Κύπρο, που ήταν για τα μπάζα.

Κατανοητό ότι είναι πολύ νωρίς κι απόλυτα αποδεκτό ότι είμαστε σχεδόν στο τέλος της προετοιμασίας. Όμως το ημερολόγιο λέει ότι παίζουμε την Τετάρτη, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Και βέβαια άλλη ΑΕΚ θα δούμε στο πρωτάθλημα, κι ειδικά μετά το Νοέμβρη, όμως ο Αλμέιδα κατέβασε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε αυτήν την στιγμή, κι η εμφάνιση ήταν για να μασάς και να φτύνεις.

Έχουμε λοιπόν τις ζώνες μας δεμένες και για τις επόμενες κινήσεις αλλά και για το οικονομικό. Ελπίζω να το έχουν μελετήσει το θέμα αρκετά με τα ψηλά συμβόλαια τα οποία μάλιστα δεν πρόκειται να έχουν μεταπωλητική αξία. Διότι έτσι όπως πάνε, για σχεδόν δέκα μεταγραφές, του χρόνου μπορεί να χρειάζονται άλλες τόσες. Μπορεί να χαιρόμαστε σαν οπαδοί και σαν Έλληνες του έχει ο Θεός, όμως την ΑΕΚ δεν την θέλουμε μόνο για φέτος…

Την ΑΕΚ, που βάσει της κλήρωσης, την θέλουμε να πάει αφρενάριστη μέχρι το τηγάνι. Δηλαδή με έντεκα συνεχόμενες νίκες. Φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά λέμε τι δείχνει η πραγματικότητα καθώς και η ευφορία από τις μεταγραφές. Μπορεί φέτος να μιλάμε για δυο ενδεκάδες εφόσον οι παίκτες δείξουν να θέλουν αυτήν την συνέχεια στην καριέρα τους.

Υγ1. Την Τετάρτη θα έχουμε κανονικά την κριτική του αγώνα. Δεν θα πάω στο γήπεδο αφού σέβομαι τον εαυτό μου.

Υγ2. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.