AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αναμονή για Λαμέλα

Η υπόθεση Ερικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει… παγώσει!

Η πλευρά της Ένωσης (παρόλο που η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει) έχει στείλει μήνυμα στον παίκτη πως θέλει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Του έχει καταθέσει πρόταση συνολικού ύψους 7.000.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS για τριετές συμβόλαιο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστικό “ναι”.

Ο Αργεντινός όπως είναι λογικό δεν έχει πρόταση μόνο από την ελληνική ομάδα, αλλά και από άλλους συλλόγους και προσπαθεί στην παρούσα φάση να αξιολογήσει τι είναι καλύτερο για την καριέρα του να κάνει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η μεταγραφή του είναι στην κόψη του ξυραφιού, ωστόσο δεν είναι τόσο ακραία η κατάσταση.

Από την ΑΕΚ γνωρίζουν πως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Θα περιμένουν για να πετύχουν τη συμφωνία και να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Η χθεσινή αναφορά του δημοσιογράφου, Ουριέλ που είχε κάνει την αποκάλυψη, και πλέον μιλά για “πάγωμα” στις επαφές, δεν σημαίνει κάτι, δεν σημαίνει ότι κάτι χαλάει. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν εξελίξεις και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Λίγο ακόμα υπομονή με την ελπίδα ο Αργεντινός να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.