AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμέλα έλα μας έχει πιάσει τρέλα…

Το έγραψαν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, το επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, το προανήγγειλε ως σίγουρο ο Αντώνης Ηλιόπουλος και πλέον περιμένουμε την οριστική άφιξη του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έρχεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους με τις πληροφορίες του AEK24HOURS που όπως σας αποκαλύψαμε χθες, να κάνουν λόγο για συνολικό ποσό 7.500.000 ευρώ. Ο Μάριος Ηλιόπουλος “τινάζει” την μπάνκα φέρνοντας έναν παίκτη υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το θέμα του Λαμέλα. Κρατά σιγή ιχθύος… Και σωστά κάνει…

Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις διαταγές του Ματίας Αλμέιδα. Ο πρώην παίκτης της Ρίβερ ολοκληρώνει την αποθεραπεία του από διάστρεμμα του έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατό του και θα έχει ως στόχο να προσθέσει ξανά σταθερά λεπτά. Στην ΑΕΚ πέραν του Αλμέιδα θα βρει και τον Ρομπέρτο Περέιρα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.

Φυσικά στον κόσμο της ΑΕΚ επικρατεί παροξυσμός καθώς βλέπει τον νέο ιδιοκτήτη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο να… σπρώχνει χρήμα στην αγορά για να κάνει την ομάδα και πάλι πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.