AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Έκλεισε η συμφωνία με τον Ρομπέρτο Περέιρα

Επίσημη μορφή παίρνουν πλέον τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να τα έχει βρει σε όλα με τον Ρομπέρτο Περέιρα και εκείνος να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα.

Όπως γνωστοποίησαν οι κιτρινόμαυροι: “Η ΑΕΚ ενημερώνει πως έκλεισε η συμφωνία με τον Ρομπέρτο Περέιρα”.

Ο Ρομπέρτο Περέιρα έχει καταγράψει μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Serie A, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 251 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος με την Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, ενώ μετράει και 19 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας πετύχει και δύο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Περέιρα αγωνίστηκε και ως συμπαίκτης με τον Ματίας Αλμέιδα στη Ρίβερ Πλέιτ. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μέτρησε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 27 συμμετοχές με την Ουντινέζε.

Ο Αργεντινός πιθανότατα θα ταξιδέψει στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας. Κάτι που καθιστά μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβει έστω και κάποιες μέρες προπονήσεων στην Ολλανδία.

Η συμφωνία αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, να προσφέρει περισσότερα από 3.600.000 συνολικά. Δηλαδή 1.500.000 ευρώ συν μπόνους υπογραφής κάθε έτος. Μια μεταγραφή με υπογραφή Μάριου Ηλιόπουλου και ενεργό ρόλο Ματίας Αλμέιδα.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο Αργεντινός τεχνικός σε δηλώσεις του τον χαρακτήρισε πρωταθλητή, ενώ ο ατζέντης του πως “είναι διψασμένος” και “έρχεται στην Ελλάδα για τίτλους”.