AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμα να αποκατασταθούν οι ζημιές στην “Αγιά Σοφιά”

Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε έναν μήνα από την ημέρα της διεξαγωγής του τελικού του Conference League στην “Αγιά Σοφιά” κι ακόμα να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Ζημιές οι οποίες αφορούν τα καθίσματα του γηπέδου, τις τουαλέτες, τα plexi-glass, τους βαμμένους τοίχους και οι οποίες η UEFA δεν τις έχει διορθώσει όπως είχε δεσμευθεί αρχικά.

Μόλις χθες γνωστοποιήθηκαν οι ποινές στις δύο ομάδες. Η UEFA τιμώρησε τους Πειραιώτες με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τις υλικές φθορές και με επιπλέον 10.000 ευρώ για τις ρίψεις αντικειμένων.

Παράλληλα στην αναφορά της UEFA σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επικοινωνήσει με την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες 30 μέρες προκειμένου να καλύψει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους οπαδούς, όπως τα 125 σπασμένα καθίσματα, το σπασμένο plexi-glass και τις φθορές στις τουαλέτες.

Όσο για τη Φιορεντίνα, θα συμβάλει και εκείνη στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο γήπεδο της Ένωσης, πληρώνοντας παράλληλα και πρόστιμο 35.000 ευρώ, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν εισιτήρια στους φιλάθλους τους για το επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.