AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η γιορτή του Vintage Volley στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Άλλο ένα τρόπαιο θα διεκδικήσει η ομάδα Vintage Volley της ΑΕΚ, το διήμερο 15-16/06!

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας το F4 του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ, στοχεύοντας, πέραν του να κατακτήσει την κούπα, να δημιουργήσει μία γιορτή του Vintage Volley.

Αντίπαλος της ΑΕΚ στον Ημιτελικό του Σαββάτου θα είναι ο ΑΣ Παπάγου (21:15), ενώ λίγο νωρίτερα θα κοντραριστούν η Ένωση Βύρωνα με τον ΑΟ Βουλιαγμένης (19:15). Οι ηττημένες ομάδες θα αγωνιστούν την Κυριακή στις 19:15 στον Μικρό Τελικό, ενώ ο Μεγάλος Τελικός θα γίνει στις 21:15.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσική από dj, μαζορέτες και διάφορες άλλες εκδηλώσεις που θα διασκεδάσουν το κοινό.

Η προπονήτρια της ΑΕΚ, Γιούλη Μπατουδάκη, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά και περήφανη ταυτοχρονα, που καταφέραμε για άλλη μια φορά να φτάσουμε σε F4, παρά τις δύσκολες καταστάσεις και τις αντιξοότητες που είχαμε φέτος. Ήταν ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Αναμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει στα μεγάλα αυτά παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Με τη σειρά της η αρχηγός της ΑΕΚ, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Κάθε χρονιά ο στόχος για εμάς είναι ίδιος, να ολοκληρώσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το Πρωτάθλημα και μέχρι τώρα το έχουμε πετύχει. Έτσι και φέτος, θα είμαστε ξανά σε ένα F4, ακόμα πιο ανταγωνιστικό και με μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, καθώς θα πρέπει να διατηρήσουμε τον τίτλο. Πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και έτσι θα πράξουμε και τώρα. Είναι μεγάλη χαρά να είμαστε οικοδεσπότες, έχουμε ετοιμάσει πολλά ωραία πράγματα. Περιμένουμε τον κόσμο της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».