AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει να… σπάσει αυγά ο Αγγελόπουλος – Σκέψεις για τηλεοπτικό κανάλι της AEK

Όπως το 2020 έτσι και τώρα ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να… σπάσει αυγά και να προχωρήσει στο παρακάτω βήμα. Ποιο είναι αυτό; Η δημιουργία ενός τηλεοπτικού καναλιού αποκλειστικά για την ΑΕΚ.

Τότε, το καλοκαίρι του 2020, ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ είχε «σπάσει» το συμβόλαιο που είχε με την Cosmote TV, για να μπει στην κεντρική διαχείριση και την ΕΡΤ, σε μια κίνηση με την οποία ήθελε να βοηθήσει και τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας για επωφεληθούν από μια συμφωνία για την κεντρική διαχείριση.

Τέσσερα χρόνια αργότερα η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν βοηθά τη Βασίλισσα. Έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζει την αποχώρηση της ομάδας από την κεντρική διαχείριση και να δημιουργήσει η ΑΕΚ το δικό της κανάλι, στο οποίο ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στα ενδότερα της ομάδας εξετάζεται η πρόταση αυτή, καθώς και την περασμένη σεζόν υπήρχε η σκέψη για δημιουργία του δικού της καναλιού στο οποίο θα προβάλλονται τα παιχνίδια της ομάδας.

Τα παιχνίδια θα είναι επί πληρωμή (Pay-per-view) μέσω συνδρομής, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων της ομάδας δια ζώσης, στις εξέδρες του κλειστού των Λιοσίων.