ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚΑΡΑ απ’ τα παλιά

Η ΑΕΚ ήταν ομάδα Χιμένεθ και με φάουλ – οβίδα του Λιβάι Γκαρσία στο 65ο λεπτό νίκησε τον Αρη με 1-0 στο «Κλ. Βικελίδης», αδειάζοντας μπαλκόνια και ταράτσες γύρω από το γήπεδο. Η ΑΕΚ σκόραρε και δεύτερο γκολ με τον Λιβάγια στο 97′, αλλά το VAR έδειξε οφσάιντ.

Η Ενωση εμφάνιση χαρακτήρα νικητή και στα 100 λεπτά αγώνα, έδειξε ότι αποκτά αυτοπεποίθηση με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να δίνει ρεσιτάλ προπονητικής στον κιτρινόμαυρο πάγκο και τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως και έκαναν με τον καλύτερο τρόπο.

Η φοβερή εκτέλεση φάουλ του άπιαστου Γκαρσία υπέγραψε το τρίτο σερί διπλό των κιτρινόμαυρων στο «Κλ. Βικελίδης» και τους έφερε στη δεύτερη θέση της Super League (και το -9 από τον Ολυμπιακό).

Παρά την αναγκαστική αλλαγή του Νεντελτσιάρου με τον πιτσιρικά Λάτσι, η ΑΕΚ τα έφερε εις πέρας και «κλείδωσε» ένα σπουδαίο διπλό.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάκιτς (87’ Ιωάννου), Σάσα (87’ Τζέγκο), Ματίγια, Μαντσίνι, Γκάμα, Σίλβα (63’ Γκαρσία), Μάνος.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου (20’ λ.τ. Λάτσι), Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς (60’ Μάνταλος), Γκαρσία (75’ Σάκχοφ), Μαχαίρας (60’ Λιβάγια), Ανσαριφάρντ.