AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Γιώργος Νικολάου: Είμαστε ακόμη εδώ

Στα βήματα που γίνονται, μικρά αλλά σταθερά, αναφέρθηκε ο Γιώργος Νικολάου σε ανάρτησή του στα social media.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ έγραψε τα εξής:

Καιρό τώρα, έχουμε επιλέξει να κρατάμε την ανάσα μας, κι ας κοντεύουμε να σκάσουμε. Μαχόμενοι με τα μέσα μας για πολλά και διάφορα, που (μας) τσάκισαν και κλόνισαν την υγειά μας -και το τελευταίο είναι μία αιτία της «μισής» είδησης σε ανακοίνωσή μας, που προκάλεσε πριν λίγες ώρες σύγχυση σε αγαπημένους φίλους, που έσπασαν τα τηλέφωνα από ενδιαφέρον και ανησυχία, και εφήμερη… χαρά σε άλλους – και απολογούμαστε γι’ αυτό, ΔΕΝ αναλογιστήκαμε μέσα στη «μέθη» μιας επέμβασης, ότι οι καιροί είναι πονηροί.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι ΕΙΜΑΣΤΕ (ΑΚΟΜΗ) ΕΔΩ!

Παραμένουμε στη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, μέχρι να βγει η ψυχή μας. Που θα βγει. Δεν είναι μακριά η μέρα…
Την υγειά μας να έχουμε μόνο! Όπως επιθυμούμε να έχει (υγεία) όλος ο κόσμος… Τίποτε πιο πολύτιμο. Πιστέψτε μας. Και μην καταριέστε ούτε τους εχθρούς σας.

Προσώρας, καλωσορίζουμε το(ν) νέο συνεργάτη μας, Υπεύθυνο Τύπου και Social Media της ΚΑΕ, Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος έρχεται φουριόζος και ετοιμάζεται να τραβήξει κουπί, επειδή αυτό απαιτεί το μέγεθος της «Βασίλισσας». Αγαπήστε τον.

Καλή τύχη, στον προκάτοχό του Xάρη Κολχούρη, ο οποίος ήταν/είναι το «παιδί μας», που δεν είχαμε!

ΥΓ: Στα πολλά ερωτήματα, που ευλόγως έχετε για την ΑΕΚ, δεν θ’ απαντήσουμε εμείς. Θ’ απαντήσει ο κ. Αγγελόπουλος σήμερα και αύριο, κατά τις 12 το μεσημέρι στο Κανάλι της Betsson. Και θα «ξανααπαντήσει» (διότι κάποιοι ανησύχησαν μήπως… κρύβεται στις «κονσέρβες») και σε Συνέντευξη Τύπου οσονούπω. Εμείς επιστρέφουμε στη σιωπή μας.