ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δια πυρός και Σάκχοφ η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο έστω και δύσκολα κατάφερε να κερδίσει χάρη στην έμπνευση του Σάκχοφ να πατήσει περιοχή και με ωραία ενέργεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επικράτησε με 2-1 με ανατροπή και πλέον στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη και στη Ζόρια.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Στάρτζεον, αλλά η Ενωση βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και παρά την κούραση από το ματς με τη Λέστερ ισοφάρισε με τον πολύ καλό Νεντελτσεάρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ τα έδωσε όλα. Ο Καρέρα από τον πάγκο άλλαξε σχηματισμό σε 3-5-2 που γινόταν 5-3-2, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λιβάγια που νωρίτερα του είχε κάνει καψώνια με το ζέσταμα και με τον MVP Σάκχοφ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα που έπιασε στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό με 13 βαθμούς, στους 6 παρέμεινε ο ΟΦΗ που βρίσκεται εδώ και πέντε σερί ματς και από την 2η αγωνιστική χωρίς νίκη!

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες (80′ Ινσούα), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (81’ Σβάρνας), Μαχαίρας (56’ Λιβάγια), Ανσαριφάρντ (67’ Ολιβέιρα).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βαφέας, Ουές, Σακόρ (88’ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (62’ Ντε Γκουζμάν), Στάρτζεον (88′ Νοικοκυράκης), Γιάννου (83’ Γκαργκαλατζίδης).