AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To “like” του Αλμέιδα στον Πάλμα, η αποκατάσταση των σχέσεων Μελισσανίδη – Καρυπίδη και το ποσό των 5.000.000 ευρώ

Ο Άρης έχει βάλει στη βιτρίνα των πωλήσεων τον Λουίς Πάλμα με το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Χρήματα που καμία ελληνική ομάδα δεν θα δώσει σε άλλη ελληνική και μάλιστα αντίπαλο. Παρόλα αυτά η περίπτωση του Ονδουριανού εξτρέμ είναι κάπως περίεργη.

Το όνομά του έχει ακουστεί στα ενδότερα της ΑΕΚ. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει εισπράξει και το “like” του Ματίας Αλμέιδα ως τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει ως τον αντιΆμραμπατ αλλά και ενός παίκτη – επένδυση για το μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS, οι σχέσεις μεταξύ Μελισσανίδη – Καρυπίδη έχουν αποκατασταθεί. Όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό που ήταν πριν από καμιά πενταετία αλλά σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν αυτές των τελευταίων χρόνων που ήταν στα… κάγκελα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης φάινεται να έχει καταλάβει πως η κόντρα δεν οφελεί πουθενά και πως θα πρέπει να αποκόψει από τον ομφάλιο λώρο με τον οποίο τον συνδέουν τα ΜΜΕ με τον Ολυμπιακό. Και φέτος το έκανε. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό το εκτίμησε παραπάνω ο Μελισσανίδης.

Τώρα όσον αφορά την περίπτωση του Πάλμα σίγουρα η ΑΕΚ θα ήθελε να τον δει να φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Όχι βέβαια στα 5.000.000 ευρώ όπως τον κοστολογεί ο Καρυπίδης, αλλά με ένα άλλο ποσό και ίσως με κάποια ανταλλάγματα παικτών. Πόσο μάλλον που από το τραπέζι έφυγε και η Ρέιντζερς η οποία ναι μεν ενδιαφέρθηκε για τον εξτρέμ του Άρη αλλά φυσικά σε καμία των περιπτώσεων δεν πλησίασε τα χρήματα που ζητούσε η διοίκηση των κιτρινόμαυρων.

Γιατί λοιπόν όπως πήγε ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό που εκείνη τη στιγμή ήταν ότι πιο πολύτιμο είχε ο Άρης, να μην πάει και ο Πάλμα στην ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot όνομα προς πώληση για τους Θεσσαλονικείς;

Δεν αποκλείεται να έχουνε εξελίξεις. Κι αν γίνει τελικά το deal θα έχει σφραγίδα Δημήτρη Μελισσανίδη. Για την ώρα πάντως ο 23χρονος Πάλμα δεν θα δώσει το παρών στο Golden Cup που θα πραγματοποιηθεί σε Καναδά και Η.Π.Α. στο διάστημα από 25 Ιουνίου έως και 16 Ιουλίου. Πρόσφατα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούις Πάλμα, επί της ουσίας όμως δεν έχει σχετική πρόθεση. Αυτό γνωρίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και φυσικά να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Άρη, χωρίς όμως να έχει πάψει να υφίσταται το ενδεχόμενο πώλησής του. Το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό!