AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ, Πινέδα, Αλμέιδα vs Θέλτα, Μουρίνιο, συμβόλαιο: Τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του Μεξικανού

H Primera Division ολοκληρώθηκε με τη Θέλτα να κερδίζει 2-1 την Μπαρτσελόνα και να παραμένει στην κατηγορία. Κάτι το οποίο αναμένεται να παίξει το ρόλο του στην υπόθεση για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα.

Δύο στρατόπεδα έχουν δημιουργεί. Αυτό της ΑΕΚ, του Αλμέιδα και του Μεξικανού από τη μία και της Θέλτα, του Μουρίνιο και του συμβολαίου του παίκτη.

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Πινέδα και την επόμενη σεζόν αλλά δεν είναι στο χέρι της. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο ποδοσφαιρικός πατέρας του Μεξικανού και ο παίκτης έχει πάθει κόλλημα με τους κιτρινόμαυρους κάτι που γνωστοποίησε και στο γάμο του με το… Forza ΑΕΚάρα να παίζει δυνατά και να το χορεύει με την αγαπημένη του γυναίκα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει η Θέλτα, η οποία έμεινε στην κατηγορία έστω και την τελευταία αγωνιστική. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Κάρλος Μουρίνιο, ο οποίος έχει καψούρα με τον Πινέδα αλλά και ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Όλο το παιχνίδι θα το παίξει ο ατζέντης του παίκτη που θα πιέσει και αυτός από την πλευρά του να μεταφέρει πως ο πελάτης του θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Και η ΑΕΚ του το προσφέρει αυτό! Η Ένωση θα δώσει τη δική της μάχη μέχρι το τέλος και ευελπιστεί πως θα είναι η νικήτρια και θα κρατήσει τον παίκτη στη Νέα Φιλαδέλφεια.