AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης: Δεν φεύγω από την ΑΕΚ

Πανέξυπνη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη που ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει από την ΑΕΚ χωρίς να πει όμως αν θα πουλήσει ή θα βάλει κάποιον συμπαίκτη στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Live Sport” ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είπε:

«Δεν πάω πουθενά δεν είναι η ώρα μου να φύγω από την μεγάλη μου αγάπη, απολαμβάνω ακόμα το νέκταρ μας έχει προσφέρει η ομαδάρα του Αλμέιδα». «Θα είμαι εδώ για να καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης!»

Ενώ υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για την κατάκτηση του επόμενου στόχου που δεν είναι άλλος από την είσοδο της ΑΕΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης. Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».