AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλαπλά τα κέρδη για τον Αλμέιδα στο Περιστέρι

Με τη νίκη της η ΑΕΚ στο Περιστέρι έκλεισε στόματα κι έστειλε μήνυμα στην προπαγάνδα που φτιάχνουν κάθε αγωνιστική οι αντίπαλοί της, πως φέτος πάει για πρωτάθλημα.

Τα κέρδη για τον Ματίας Αλμέιδα πολλαπλά. Αρχικά ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος μετά τη Νίκαια σημειώνει ένα ακόμα καθοριστικό τέρμα χθες απέναντι στον Ατρόμητο και δείχνει πως και από τη θέση του φορ μπορεί να βοηθήσει.

Επίσης ο Σιντιμπέ έδειξε την ποιότητά του και έκανε την κορυφαία εμφάνισή του φέτος, συμβάλλοντας τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ οι Γιόνσον, Βίντα ήταν επίσης καθοριστικοί.

Την ίδια ώρα, ο Αργεντινός τεχνικός πρέπει να κρατήσει το πρώτο μέρος, στο οποίο βέβαια έλειψε η αποτελεσματικότητα και να διορθώσει το δεύτερο όπου η ομάδα του έβγαλε ζητήματα στην άμυνα και στην τελική απόφαση-σκέψη στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Το ταμείο πλέον έχει ως εξής: Η ΑΕΚ βρίσκεται στο +1 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, στο +6 από τον τρίτο Ολυμπιακό και στο +8 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ και μπορεί κανείς να πει πως… ρυθμίζει τα δεδομένα. Με νίκη την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό τον αφήνει 9 βαθμούς πίσω και ίσως και εκτός πρωταθλήματος, κρατώντας ταυτόχρονα και το απώρθητο το κάστρο της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα κέρδη επίσης και το γεγονός πως χθες στο Περιστέρι κανένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών δεν δέχτηκε κίτρινη. Κι αυτοί είναι οι Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον και Χατζισαφί.