AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με διπλό στο Περιστέρι κλείνει στόματα και στέλνει μήνυμα πρωταθλήτριας

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (17:30, Novasports Prime) στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League. Στόχος της Ένωσης είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να κλείσει στόματα για τα κοντά δοκάρια και φυσικά να στείλει μήνυμα πρωταθλήτριας σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην 23μελή αποστολή τόσο τον Μιλάντ Μοχαμάντι όσο και τον Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι έχουν αφήσει πίσω τους το πρόβλημα στον προσαγωγό και τη θλάση που τους ταλαιπώρησαν, αντίστοιχα. Επίσης, επιστρέφουν μετά την έκτιση της ποινής τους οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας, καθώς και ο τιμωρημένος Νόρντιν Άμραμπατ.

Μια πιθανή 11άδα είναι η εξής: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα, Γιόνσον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Αραούχο.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην “Αγιά Σοφιά”. Εξάλλου, το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ στις καθυστερήσεις.