ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Σκέψη για 4-3-3 από τον Κόλμαν

Ο Ατρόμητος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι. Οι Περιστεριώτες θα κατέβουν στο ματς έχοντας ως παράδειγμα τόσο τα εντός έδρας αποτελέσματα με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη (όλα ισόπαλα), όσο και την εικόνα τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Εκεί όπου μπορεί να γνώρισαν την ήττα, ωστόσο δυσκόλεψαν την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο περισσότερο από κάθε άλλο αντίπαλό της μέχρι στιγμής.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν θα μπορεί να υπολογίζει τόσο στον νεοφερμένο, με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, Αγκιμπού Καμαρά, όσο και στον Φάνη Μαυρομμάτη, ο οποίος επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες. Επιπλέον, διαθέσιμος για τους Περιστεριώτες θα είναι και ο Λόρενς ντε Μποκ, ενώ εκτός για δεύτερο σερί αγώνα μένει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Να σημειωθεί ότι ο Μάρκο Μάριτς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, ο οποίος αναμένεται να τον αντικαταστήσει με τον Λαουρέντιου Μπρανέσκου.

Έτσι λοιπόν μια σκέψη του Κόλμαν είναι να αγωνιστεί σε σχηματισμό 4-3-3 με τους εξής παίκτες: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Έντερ Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον, Ροτάριου, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.