AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Επανάσταση: Πάμε στην Πάτρα, σκορπάμε φόβο τρομοκρατία (photos – videos)

Μαγικό Σάββατο στην Πάτρα για τον κόσμο της ΑΕΚ. Καμιά 200αριά στη γωνιά του γηπέδου της Παναχαϊκής και γεμάτο πέταλο στο κλειστό της Περιβόλας.

Το AEK24HOURS ταξίδεψε στην Πάτρα, έζησε μοναδικές στιγμές με τον λαό της ΑΕΚΑΡΑΣ και το βράδυ βρεθήκαμε στην κοπή της πίτας του μαχητικού κλαμπ της Original στην πόλη. Εκεί όπου από το 1986 δεν υπάρχει κανένα άλλο κλαμπ αντίπαλης ομάδας.

Η αρχή έγινε στις 14:45 για το Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β. Έλεγχος αυστηρότατος λες και ήμασταν τίποτα εγκληματίες. Ένα πανό που δώσαμε μάχη να μπει και μια ομάδα χωρίς νεύρο με μια βαριά ήττα. Κρατάμε που έστω και διστακτικά τα πιτσιρίκια του Οφρυδόπουλου ήρθαν να τους χειροκροτήσουμε αν και μέσα τους το σκεφτόντουσαν.

Το ματς τελειώνει αφήνοντάς μας πίκρα αλλά μέσα μας πιστεύαμε πως η Βασίλισσα θα μας το ξεπληρώσει και θα μας κάνει το βράδυ να φύγουμε χαμογελαστοί από το κλειστό της Περιβόλας. Όπως κι έγινε. Ακόμα μια βραδιά ηρώων. Τα παιδιά του Ηλία Καντζούρη έκαναν το χρέος τους κι έφυγαν με το διπλό. Ασταμάτητο τραγούδι. Τρέλα. Τρομοκρατία. Μόνο ΑΕΚ ακουγόταν. Όμορφες στιγμές… Αγνές… Original καταστάσεις…

Το βράδυ μας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Κοπή πίτας του κλαμπ της Original Πάτρας. Όλα τα κλαμπ της Original Πελοποννήσου εκεί. Και όχι μόνο. Από Τρίκαλα, από Εξάρχεια, από Λιβαδειά, από Κορυδαλλό, από Νέα Ιωνία, από Αγρίνιο και άλλοι (συγγνώμη αν ξεχνάμε κάποιους). Τρομερή ατμόσφαιρα. Η νύχτα έγινε μέρα κάτω από ασταμάτητη βροχή. Ασταμάτητο ήταν και το τραγούδι. Και ο Αλεξέι εκεί ήταν!!! Τον νιώθαμε. Τραγουδούσε μαζί μας. Σαν μικρό παιδί. Και όπως λέει το υστερόγραφο: Σαν το παλιό καλό κρασί…