ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αραούχο καθορίζει την υπόθεση Ρομπέρτα

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει λύση με τον Σέρχιο Αραούχο, γνωρίζοντας όμως πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη και δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της «θέλω» αλλά και αυτά της Λας Πάλμας. Ο Αργεντίνος στράικερ δεν χρειάζεται να δείξει τα διαπιστευτήριά του. Το έχει κάνει και με το παραπάνω. Οσοι λοιπόν γράφουν πως ο «Τσίνο» δεν έκανε καλή χρονιά και πως αυτό είναι μείον του θα πρέπει να δουν πρώτα αν η μπάλα είναι στρογγυλή.

Σε περίπτωση πάντως που δεν προχωρήσει η απόκτηση του Αραούχο, στην ΑΕΚ φαίνεται να παρακολουθούν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Μία εξ αυτών και σύμφωνα πάντα με Μέσα της Βουλγαρίας είναι του Νάιτζιλ Ρομπέρτα της Λέφσκι Σόφιας.

Πρόκειται για 22χρονο επιθετικό με τη Λέφσκι να τον έχει στη λίστα με τους προς πώληση ποδοσφαιριστές. Ο διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Ολλανδίας, Ρομπέρτα, έχει ύψος 1.82, έχει παίξει στις Ακαδημίες της Φέγενορντ, η οποία τον πούλησε στην Καμπούρ. Η Λέφσκι τον αγόρασε πέρυσι έναντι 850.000 ευρώ και τη σεζόν που πέρασε είχε 9 γκολ και 2 ασίστ σε 15 ματς. Παίζει κυρίως στην επίθεση, αλλά και στα άκρα. Εχει συμβόλαιο ως το 2022, ωστόσο δεν αποκλείεται να μπορεί να μείνει ελεύθερος.