AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωσε τη νίκη (3-1) η ΑΕΚ Β επί του ΠΑΟ Ρουφ στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 2022-23 πέτυχε η ΑΕΚ Β, η οποία επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ στο Σεραφείδειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης και άνοιξε το σκορ στο 27’, όταν ο Γιάννης Κορομηλάς έκανε εξαιρετική μπαλιά στον Αποστόλη Χριστόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 60’ ο Ευθύμης Χριστόπουλος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0, ενώ στο 66’ ο Κορομηλάς έβγαλε νέα ασίστ, αυτή τη φορά για τον Γιάννη Γερολέμου, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπύρου Βενάρδου.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο (84′ Χριστοφιλόπουλος), Παρράς, Πάπα, Γερολέμου (70′ Σαμπανάτζοβιτς), Ε. Χριστόπουλος (78′ Γεωργέας), Κορομηλάς (84′ Λέλεκας), Σκόνδρας, Απ. Χριστόπουλος (78′ Γκολφίνος).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Καμί, Πανουργιάς (65′ Σμίλτος), Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (46′ Κυριαζής), Τασιουλής (46′ Κονέ).