AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Φανέλες Γέλοβατς και «Χαμόγελο του Παιδιού» στο ΑΕΚ – Ιωνικός

H αναμέτρηση του Σαββάτου (19/11, 17:00), ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ιωνικό Νικαίας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League, είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Stevan Jelovac και στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ BC στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρει το 20% της αξίας των εισιτηρίων της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ιωνικός Νικαίας, στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας εμπράκτως την αποστολή του.

Παράλληλα, ανακοινώνεται, ότι στο Οlympic Hall και πιο συγκεκριμένα στο Family Lounge, πίσω από την εξέδρα VIP, θα πωλούνται συλλεκτικές φανέλες του αδικοχαμένου αθλητή μας, Stevan Jelovac, οι οποίες κοστίζουν 25 ευρώ. Τα καθαρά έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν και αυτά στον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Θα διανέμονται εισιτήρια και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του Olympic Hall, τα οποία θα ανοίξουν στις 15:00.

-Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με μετρητά.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 15, 20, 25, 60, 100 ευρώ

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, με την οποία η ΑΕΚBC εγκαινιάζει με τον αγώνα του Σαββάτου τη συνεργασία της.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2012).