ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατικές αιχμές: 28 Οχτώβρη 2022

✓ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ… έχουν για θεό, το Δικέφαλοοο!!! Πάμε γερά μέσα στο Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ για τη ΝΙΚΗ στο ντέρμπι με το παόκ που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στον πολυπόθητο Τίτλο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, κατακτήστε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ξεχρεώνοντας ταυτόχρονα και “παλιούς λογαριασμούς” με την ομάδα που της περισσεύει το θράσος, η εμπάθεια και η τοξικότητα απέναντι στην Α.Ε.Κ. Παίχτες της Α.Ε.Κ και τεχνικό τιμ, δώστε την Κυριακή τον καλύτερο εαυτό σας!
✓ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πίστη, σθένος, πυγμή, ενθουσιασμός, μαχητικότητα, δύναμη, πάθος, με λίγα λόγια χρειάζεται “Ψυχή βαθιά”!!! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για μία ακόμη έφοδο στον ουρανό!

✓ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Αδέρφια Ενωσίτες, τα μάτια μας δεκατέσσερα. Η Έδρα της ΑΕΚΑΡΑΣ αποτελεί το μεγάλο μας όπλο στη μάχη για τον Τίτλο. Γι’ αυτό απαιτείται τεράστια επαγρύπνηση και συνεχή περιφρούρηση από εμάς τους ίδιους ώστε να μην βρουν οι… λαμόγιοι οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρίες και αποκλεισμούς της Νέας Φιλαδελφείας. Το νου μας!

✓ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ την προηγούμενη αγωνιστική η Α.Ε.Κ πέτυχε άλλη μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη την οποία βέβαια πρόσθεσε στη “συγκομιδή”! Με το σπαθί της όπως πάντα κι όχι σαν κάτι άλλους! Ρεσιτάλ όμως έδωσε και ο κόσμος μας που κατέκλυσε τη Βοιωτική πόλη, ανάμεσά τους και δικοί μας “Πειρατές του Ονείρου” που ταξίδεψαν εκπροσωπώντας το Club μας στο πλευρό της Α.Ε.Κ.

✓ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στην τελετή των Εγκαινίων του Γηπέδου της Α.Ε.Κ ήταν η Απόδοση Τιμών στη μητέρα “Πέρα Κλουμπ” της Κωνσταντινούπολης! Φοβερή κίνηση με τεράστια σημειολογική αξία. Την ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις καλύτερες εκείνης της μεγαλειώδους βραδιάς! Μπράβο στην Α.Ε.Κ.

✓ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Σου ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι γερός και υγιής, εσύ και η οικογένειά σου και με τη θετική αύρα της Αγιάς Σοφιάς να σε περιβάλλει. Ο κόσμος της Α.Ε.Κ δεν ξεχνά, εκτιμά και τιμά!

✓ “ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ… Νέα Φιλαδέλφεια και μόνον”! Ένα ανεπανάληπτο ιστορικό σύνθημα “made in Pirates” που πίσω του κουβαλά μια ολόκληρη (αγωνιστική) ιστορία! Βγήκε κάποτε και σε πανό γιγαντιαίων διαστάσεων, που κόσμησε αίθουσες Γενικών Συνελεύσεων της Μάνας Α.Ε.Κ, μαχητικά Συλλαλητήρια στην Προσφυγομάνα Ν.Φ, δρόμους και γήπεδα, παντού όπου χτυπούσε η καρδιά της μαχόμενης (για την μεγάλη επιστροφή) Α.Ε.Κ και των αγωνιζόμενων οπαδών της! Τώρα πια κρατείται στο “πειρατικό σεντούκι της μνήμης” πολύτιμο κειμήλιο μιας συνταρακτικής εποχής που πολλοί δεν γνωρίζουν καν, μιάς και η λήθη έχει καταλάβει ζωτικό χώρο και στο οπαδικό κίνημα (δυστυχώς).

✓ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ τον τραγουδά με τρομερό πάθος σύσσωμος ο Ενωσίτικος Λαός. Και όμως κάποτε κάποιοι περαστικοί ανιστόρητοι “σωτήρες” ήθελαν να… τον καταργήσουν, να τον απαξιώσουν, να τον υποβαθμίσουν, επιχειρώντας μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, να τον αντικαταστήσουν με κάτι σαχλοτράγουδα της κακιάς ώρας. Δεν τους πέρασε βέβαια, καθώς η Ιστορία κράτησε το μετερίζι της.

✓ “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ” και ΦΑΙΔΩΝΑΣ! Έκλεισαν 50 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση του “Δικέφαλου”, της ιστορικής εφημερίδας της Α.Ε.Κ, του περίφημου “ευαγγελίου” των ενωσιτών φιλάθλων που έγραψε ολόχρυσες σελίδες στο βιβλίο της ένδοξης ιστορίας μας. Ο εμβληματικός Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, ο σπουδαίος ενωσίτης δημοσιογράφος με την πένα-ρομφαία που αφιέρωσε το χάρισμα της μοναδικής γραφής του αλλά και ολόκληρη τη ζωή του στην υπηρεσία της Α.Ε.Κ, ο εμπνευστής, δημιουργός και τιμονιέρης της αγαπημένης εφημερίδας όλων μας, είναι εδώ μάχιμος και συνεχίζει να αγωνίζεται για την Α.Ε.Κ από τη δική του έπαλξη. Κλείνοντας, υπογραμμίζουμε με “έμφαση εις τη νιοστή” ότι δεν νοείται όχι μόνο “Δικέφαλος” δίχως τον Φαίδωνα, αλλά ούτε Α.Ε.Κ χωρίς να την κοσμεί, σε οποιαδήποτε εκδήλωση η σεβάσμια μορφή του Κυρίου Κωνσταντουδάκη. “Δάσκαλε”, ο κόσμος της Α.Ε.Κ σε έχει πολύ ψηλά, σε αετίσια θέση!

✓ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ : για 2η φορά σας επισημαίνουμε την αναγκαιότητα να ακούγονται από τα μεγάφωνα ΚΑΙ τραγούδια του κορυφαίου ερμηνευτή όλων των εποχών και διαλεχτού Ενωσίτη Στέλιου Καζαντζίδη. Κάντε αυτό που πρέπει ντε!!!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Η επιστροφή μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ!

✓ ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!