AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: Τα όνειρά μου είναι εδώ και στόχος μου είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μήνυμα για την επόμενη μέρα έστειλε ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός μέσος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο FOX Sports υποστηρίζοντας πως στόχος του είναι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με τη φανέλα της ΑΕΚ και να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Τα όνειρά μου είναι εδώ και στόχος μου είναι να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Πινέδα και πρόσθεσε: «Μια κλήση στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν υπέροχο για κάποιον, νομίζω ότι για κάθε Μεξικανό το να εκπροσωπήσει τη χώρα του είναι το πιο όμορφο πράγμα. Θα προετοιμαστούμε καλά ώστε όποιος είναι εκεί να μπορέσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος. Ο Μαρτίνο είχε κάνει σαφές ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε και να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο μας για να πάμε στο Κατάρ. Μόνοι οι καλύτεροι θα έχουν μια θέση εκεί. Πρέπει να παίζω για να μπορώ να φτάσω στο Κατάρ και να κερδίσω μια θέση εκεί», δήλωσε ο Πινέδα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη Θέλτα: «Ήρθα από την Κρουζ Αζούλ και ήρθα από το να παίζω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ηρθα στη Θέλτα και δεν μου έδωσαν λεπτά συμμετοχής. Εκεί είναι που το κεφάλι σου αρχίζει να γυρίζει σαν να λες “τι κάνω λάθος, τι μου συμβαίνει”, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι εργάτης, είμαι ένας ακόμα παίκτης και το μόνο που μπορώ να κάνω και να βελτιωθώ είναι να συνεχίσω να προπονούμαι μέρα με τη μέρα. Νομίζω ότι η βάση και η επιτυχία μιας ομάδας είναι πάντα αυτοί που είναι στον πάγκο γιατί δεν είναι αυτοί που παίζουν και είναι αυτοί που πρέπει να βγάλουν ένα καλό πρόσωπο, πρέπει να βγάλουν ένα καλό κλίμα. Πρέπει να δουλεύεις ακόμα και αν δεν παίζεις και νομίζω ότι αυτό σε βοηθάει πολύ να βελτιωθείς ψυχολογικά και πνευματικά», κατέληξε.