AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ για Τσιγκρίνσκι: Ξεχωριστό κεφάλαιο, η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τις επαφές που είχε με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι χωρίς όμως να υπάρξει κάποια οριστική απόφαση. Οι κιτρινόμαυροι τονίζουν πως ο Ουκρανός στόπερ αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την ομάδα και πως η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Η Ένωση ανέφερε πως «ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσι είναι ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο για την ομάδα, τους ανθρώπους της και τον κόσμο της», όμως ταυτόχρονα καταστά σαφές ότι «δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις ούτε για την ΑΕΚ ούτε για τον ίδιο τον “Τσίγκρι” να επανέλθει στην ομάδα στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο».

Επίσης, υπογράμμιζε ότι «είναι περιττό να πούμε πως στο μέλλον από οποιαδήποτε θέση ή ακόμη και σε περίπτωση που θα ήθελε να κλείσει με κάποιο τρόπο στην ΑΕΚ την παρουσία του εντός γηπέδων, η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή».

«Απλώς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τσίγκρι υπάρχει η σχέση αυτή που επιτρέπει να ξεκαθαρίζονται τέτοια θέματα με αμοιβαία συνεννόηση και προς τα έξω» ανέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και προσέθεσαν πως για την ενημέρωση αυτή είναι ενήμερος και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.