AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τρομερή η ΑΕΚ, πάει να το σηκώσει!

Η ΑΕΚ έκλεισε με θετικό τρόπο τη σεζόν της στο πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ, καθώς επικράτησε 3-0 του ΑΠΣ Άμιλλα, παίρνοντας μόνο με νίκες τη πρόκριση στο Final 4.

Το Final 4 διεξάγεται στο κλειστό Γυμναστήριο στο Γουδί, με την «Ένωση» να αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου (02/07) στις 15:00 τον ΑΟ Βάρης «Ο Ανάγυρους» , ενώ στις 17:00 ο ΑΠΣ Γλυφάδα κοντράρεται με τον Γ.Σ. Αρίων Περιστερίου. Τη Κυριακή (03/07) είναι ο μικρός τελικός στις 14:00, ενώ στις 16:00 είναι ο τελικός.

Η προπονήτρια της ομάδας, Γιούλη Μπατουδάκη, σχολίασε στο aek.gr: «Είμαι χαρούμενη και πολύ υπερήφανη που η ομάδα έφτασε στο φάιναλ φορ. Νιώθω σεβασμό και απέραντη εκτίμηση για αυτά τα κορίτσια που κάτω από αντίξοες συνθήκες και αμέτρητα προβλήματα κατάφεραν να τα αντιμετωπίσουν και να τα προσπεράσουν. Ήταν δύσκολη πραγματικά αυτή η χρονιά. Καλώ όλους εσάς λοιπόν να έρθετε σ’ αυτή την γιορτή του βόλεϊ, να δείτε και να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα κορίτσια… Που είναι μάνες, σύζυγοι, εργαζόμενες. Μπορεί το πρωτάθλημα να λέγεται μη ενεργών, αλλά πιστέψτε με προσφέρει πολύ ωραίο θέαμα».

Η Δέσποινα Ξανθάκου σχολίασε, επίσης, στο aek.gr: «Δύο χρονιές με αναστολή του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ λόγω covid, έφθασε επιτέλους η στιγμή να διεκδικήσουμε και πάλι τον τίτλο που κατέχουμε ήδη! Η ΑΕΚ πρωταγωνιστή πάλι!! Είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες που ακόμη μία φορά συμμετέχουμε σε Final 4. Μία σεζόν που είχε φυσικά απουσίες λόγω τραυματισμών, κόβιντ και φυσικά λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, ο στόχος ήταν πάντα μπροστά μας. Ακόμα και όταν απουσιάζαμε θέλαμε να είμαστε στο γήπεδο με τα αθλητικά μας ρούχα και το παρεάκι μας. Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει τους κόπους μας και τη προσπάθειά μας, συμβάλλοντας με την παρουσία του και το χειροκρότημα στο γήπεδο. Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα».