AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεμπούκωσε και τώρα πάει για το διπλό στο Χαριλάου

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα η ΑΕΚ καλείται να πάει το Σάββατο στο Χαριλάου για το διπλό που θα την οδηγήσει στην Ευρώπη. Το γεγονός πως η Ένωση κυνηγάει την 4η θέση είναι τουλάχιστον ξεφτίλα για τον κιτρινόμαυρο οργανισμό. Μέσα σε όλα η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου κατάφερε να ξεμπουκώσει και να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0, έχοντας κατά διαστήματα όμορφες εμπνεύσεις.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που έκανε φέτος το “4 στα 4” απέναντι στους Ηπειρώτες, με τον Κριχόβιακ να είναι ο κορυφαίος της (γκολ και ασίστ). Ο Χατζισαφί άνοιξε το σκορ στο 39′, με τον Άμραμπατ -ύστερα από αρχική διαφωνία με τους συμπαίκτες του- να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και να κάνει το 2-0 πριν το τέλος του ημιχρόνου (45’+5′). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 59′ ο Κριχόβιακ, στο πιο ωραίο τέρμα της αναμέτρησης.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (67′ Μοχαμάντι) – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78′ Σάκχοφ), Μάνταλος – Γκαρσία (73′ Μισελέν), Άμραμπατ (67′ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (78′ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (64′ Μίνα) – Καραχάλιος, Στάνκο (72′ Σιόντης) – Λιάσος (46′ Παντελάκης), Κύρκος (46′ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ – Περέα (64′ Μπρένερ)