AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Μαξίμου για το γήπεδο της ΑΕΚ η ΕΠΟ! Βάζει εμπόδια ο Αυγενάκης και η κυβέρνηση για ευρωπαϊκό τελικό!

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη όσον αφορά το θέμα του φακέλου για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό στην “Αγιά Σοφιά” αλλά ο υφυπουργός… Ολυμπιακού, Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με την κυβέρνηση της βάζουν εμπόδια!

Πώς έχει το story: Με επιστολή τους στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου και ο αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου «καρφώνουν» τον Λευτέρη Αυγενάκη και ζητούν ραντεβού, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της υποψηφιότητας της Αθήνας (γήπεδο ΑΕΚ) για τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League 2023.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», υπουργοί της κυβέρνησης δεν υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα για να συμπληρωθεί ο φάκελος, ο οποίος εστάλη τελικά στην UEFA, παρά τις ελλείψεις. Στην ΕΠΟ θεωρούν ότι η άρνηση των υπουργών να υπογράψουν ένα τυπικό χαρτί είναι… δάκτυλος του υφυπουργού αθλητισμού, ο οποίος «πολεμάει» λυσσαλέα την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Όμως, το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφορά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αφορά μόνο την ΕΠΟ.

Στην επιστολή τους οι παράγοντες της ομοσπονδίας αναρωτιούνται πως οι ίδιοι υπουργοί υπέγραψαν τα έγγραφα για το Ηράκλειο της Κρήτης, παρότι το Παγκρήτιο Στάδιο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της UEFA και δεν υπογράφουν για ένα γήπεδο – στολίδι, όπως αυτό της ΑΕΚ, όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της.

Απάντηση δεν έχουν πάρει ακόμα από τον υπουργό Επικρατείας και ενδεχομένως να μην πάρουν. Ο Γ. Γεραπετρίτης είναι άλλωστε κι αυτός στη γραμμή Αυγενάκη και μιλάει με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το πώς θα προχωρήσει η ΕΠΟ στην επόμενη μέρα της.

Εμείς ως AEK24HOURS περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ για την καθυστέρηση και τα… παιχνίδια που παίζονται από τον υφυπουργού… Ολυμπιακού, Λευτέρη Αυγενάκη!