AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρεσε το… τρικ με Χατζισαφί στη μεσαία γραμμή, το δοκιμάζει και στη Λεωφόρο ο Οφρυδόπουλος

Τη θέση του στη μεσαία γραμμή θα διατηρήσει όπως όλα δείχνουν ο Εχσάν Χατζισαφί για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Το… τρικ με τον Ιρανό ως παρτενέρ του Αντρέ Σιμόες στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως άρεσε και για το λόγο αυτό θα δοκιμαστεί ξανά!

Βέβαια δεν υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική, ενώ ο Γεβγέν Σάκχοφ βρίσκεται σε άδεια μετά το ταξίδι του στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας για να παραλάβει τη σύζυγο και το νεογέννητό τους.

Από εκεί και πέρα, οι Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και έβγαλαν το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα χθες, αναμένεται να είναι βασικοί. Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει προβάδισμα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενώ για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ δοκιμάστηκαν τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο κι ο Ντάρκο Γέβτιτς. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Νόρντιν Άμραμπατ, που μπορεί να παίξει τόσο ως παίκτης πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα.

Θυμηθείτε την 11άδα της ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: