AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέπει και να σε θέλει! Ήττα της ΑΕΚ Β στη μοναδική φάση του Παναθηναϊκού σε ματς – μονότερμα

Η ΑΕΚ Β γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό Β, σε αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, για τους οποίους αποδείχθηκε αρκετό το γκολ του Θοδωρή Τσιριγώτη στο 78′, στην μοναδική φάση αξιώσεων που είχαν στο ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 14′. Ο Γιούσης έκανε μια προσπάθεια έξω από την περιοχή, δοκίμασε και το σουτ, αλλά ο Χριστογεώργος έπεσε σωστά στη γωνία του και μπλόκαρε. Δύο λεπτά μετά ο Κοσίδης έκανε από κοντά την κεφαλιά, όμως ο Χριστογεώργος είχε και πάλι σωστή τοποθέτηση. Η Ένωση απείλησε ξανά με τον Γκαρσία. Στο 28′ ο εξτρέμ της ΑΕΚ πήρε την μπάλα, προχώρησε προς την περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά αυτό πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξιό δοκάρι. Στο 38′ ο Ραντόνια έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, αλλά ο Κοσίδης προ του τέρματος δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά όπως θα ήθελε! Τελευταία καλή στιγμή για τους κιτρινόμαυρους προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το δυνατό σουτ του Μουστακόπουλου να μπλοκάρει ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα και του δευτέρου ημιχρόνου για την ΑΕΚ Β. Στο 49′ ο Γιούσης έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Χριστογεώργος μπλόκαρε. Στο 56′ ο Ρουκουνάκης έπιασε σουτ εκτός περιοχή με το αριστερό, αλλά ο Χριστογεώργος μπλόκαρε με υπερένταση στη γωνία του. Στο 65′ το σουτ του Γιούση πέρασε άουτ και στο 72′ η κεφαλιά του Γκαρσία είχε την ίδια κατάληξη. Στο 77′ ο Ρουκουνάκης δεν είχε “καθαρό” μυαλό να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του τεραμτοφύλακα των πρασίνων και σαν να μην έφτανε αυτό ο Παναθηναϊκός Β στη μοναδική φάση από λάθος του Κορνέζου κατάφερε να κάνει το 0-1 με τον Τσιριγώτη στο 78′ έπειτα από ωραία ασίστ του Καρβούνη. Στο 84′ η ΑΕΚ Β είχε την μεγαλύτερή της ευκαιρία όταν το δυνατό σουτ του Γιούση τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Χριστογεώργου, ενώ στο 93′ έπειτα από φάση διαρκείας ο Ραντόνια πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Θεοχάρης απέκρουσε με το κεφάλι προ του τέρματος.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης (32′ λ.τ. Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος (86′ Γκολφίνος), Τζ. Γκαρσία (76′ λ.τ. Κορομηλάς), Γερολέμου (46′ λ.τ. Χριστόπουλος Ευθ.), Γιούσης, Κοσίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (70′ Καρβούνης), Σερπέζης (70′ Καράμπας), Σαρδέλης (86′ Κούτσιας), Μαραθιωνίτης (59′ Τσιριγώτης).