AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορείτε να παίξετε ως ΑΕΚΑΡΑ; Αποδείξτε το!

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν κάνει πολύ βαρύ το κλίμα στα Σπάτα. Γκρίνια και εσωστρέφεια έχουν μπει στα σωθικά των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι καλούνται απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό να δείξουν ότι έχουν σφυγμό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.

Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ομάδας του αλλά και τα δικά του, κάτι που αποτυπώθηκε όταν έκατσε μόνος του στον πάγκο της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, προσπαθώντας και ο ίδιος να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν και είναι σημαντικά. Εκτός δράσης είναι οι Γαλανόπουλος και Στάνκοβιτς που ακόμα δεν υπάρχει επίσημη και ξεκάθαρη ενημέρωση από το ιατρικό τιμ τι συμβαίνει με την αποκατάστασή τους. Επίσης εκτός είναι ο Λάτσι, ο Μάνταλος αλλά και ο Αραούχο που προστέθηκε από προχθές στη λίστα. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Βράνιες, αλλά και η συμμετοχή του Τζαβέλλα που δεν τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για την συμπεριφορά του στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

Μια πιθανή 11άδα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η εξής: Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ.