ΣΚΕΨΕΙΣ

Στριφογυριστή κατάντια (Επεισόδιο 2)

Καληνύχτα σας! Καληνύχτα Ελλάδα! Καληνύχτα φίλαθλε! Καληνύχτα οπαδέ! Καληνύχτα κόσμε! Καληνύχτα κυβέρνηση!

Ένα όνομα στροφογυρνάει στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες, Άλκης Καμπανός. Ας γίνει το τελευταίο θύμα του άκρατου οπαδισμού σ’ αυτή την ταλαίπωρη χώρα της Αφρικής που λέγεται Ελλάδα (συγγνώμη Αφρική, μάλλον είσαι πιο πολυτισμένη).

Φάρος μεγαλοψυχίας και ήθους οι αντιδράσεις των γονέων του άτυχου δολοφονηθέντος παιδιού. Μακάρι τις δηλώσεις τους να τις κάνουν σημαία οι διοικήσεις, οι φίλαθλοι, οι οπαδοί και η κυβέρνηση μήπως και πάει μπροστά αυτό το ρημάδι το ποδόσφαιρο. Καμία ανοχή σε δολοφόνους, και δικάσιμα χωρίς αναστολή τα αθλητικά εγκλήματα εντός 30 ημερών. Το λιγότερο που περιμένω να ακούσω απ’ τις δικαστικές αρχές. Καλό Παράδεισο Άλκη. Καλό Παράδεισο φίλε. Και να θυμάσαι ότι αυτός ο κόσμος ήταν πολύ λίγος για να σε αντέξει. Εσύ όμως έστω και με αυτή σου την ακούσια θυσία κατάφερες να ενώσεις όλα τα χρώματα των ομάδων και να τον ξανακάνεις όμορφο και πολύχρωμο.

Στα αθλητικά τώρα με όρους “δολοφονικούς”:

Εκτός από την καταδικαστέα δολοφονία των οπαδών του ΠΑΟΚ, η ομάδα του ΠΑΟΚ, συνεχίζει να “δολοφονεί” στα τελευταία λεπτά οποιοδήποτε υποψήφιο θύμα εμφανίζεταο στο δρόμο της, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός κ.α.

Ο Ολυμπιακός με τις αλχημείες του Μάρτινς, ιδίως στο κύπελλο συνεχίζει να “δολοφονεί” το καλό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ με συνεχόμενες αυτοκτονικές τάσεις, “δολοφονεί” και τον τελευταίο της πιστό οπαδό (λες να είναι αυτός ο Γιαννίκης;).

Τέλος, ο Παναθηναϊκός “δολοφονείται” διαρκώς από τη διαιτησία, αλλά πρωτίστως ο… Καρβέλας έχει “δολοφονήσει” κάθε ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του.

Δώστε μας πίσω τις Κυριακές μας!!! Μη “δολοφονείτε” το ποδόσφαιρο. Μην μας ευνουχίζεται “δολοφονικά”. Το δικαίωμα της ζωής είναι αδιαπραγμάτευτο. Μη μας “δολοφονείτε” το όνειρο, ότι ζούμε σε μια χώρα που κάποτε θα δούμε σωστό και δίκαιο ποδόσφαιρο.

Καλημέρα σας!