AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρό καρύδι η ΑΕΚ Β (1-1) με το Αιγάλεω χάρη στο γκολ του Αμούρ

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΑΕΚ Β και Αιγάλεω στον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυόπουλου ως τυπικά γηπεδούχο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 86′ με γκολ του Αντώνη Τριμμάτη, όμως ο Γιανίς Αμούρ με διαγώνιο σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το βαθμό αυτό, η ΑΕΚ Β ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό στη κορυφή της βαθμολογίας, ενώ το Αιγάλεω έχασε μεγάλη ευκαιρία να τους πλησιάζει, μένοντας στο -4 και μετρώντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χλιαρό, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμούς στο δεύτερο. Η ΑΕΚ Β είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 53’ με τον Χριστόπουλου, ενώ στο 60’ ο Αρβανίτης έπιασε το σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Στο 87’ ήρθε η σειρά του Αιγάλεω να απειλήσει και να βρει δίχτυα. Έπειτα από λάθος του Σταμούλη η μπάλα έφτασε στον Τριμμάτη, ο οποίος έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Η ΑΕΚ Β δεν παραιτήθηκε, με τον Αμούρ να ισοφαρίζει στο 94’ με δυνατό σουτ.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (26′ Ραντόνια), Κορνέζος, Αρβανίτης, Σταμούλης, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζούντα Γκαρσία (82′ Αμούρ), Ιατρούδης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσιγιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (58′ Καββαδίας 83′ Σταματάκης), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης (71′ Βουκελάτος), Τριμμάτης.