AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνταλος: Γκολ δουλεμένο στην προπόνηση

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το διπλό της ΑΕΚ στη Νίκαια, αλλά και το τέρμα που πέτυχε, το οποίο όπως υποστήριξε ήταν δουλεμένο στην προπόνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Καταφέραμε όχι με το καλύτερο μας παιχνίδι, να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα με τις ευκαιρίες που είχαμε».

Για το γκολ που σημείωσε με… πέντε επαφές της μπάλας: «Ειλικρινά το γκολ, ήταν κάτι που το είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ώστε να φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή με πέντε και έξι πάσες. Είναι απ’ τα γκολ που λένε… δουλεμένο στην προπόνηση, βγήκε στο παιχνίδι».

Για τον πανηγυρισμό που έδειξε το όνομα και το νούμερο του: «Όχι, ποτέ δεν είχα συγκεκριμένους πανηγυρισμούς, ήταν της στιγμής. Έτρεξα προς τον Μισελέν που μου έδωσε την πάσα και πριν τον αγκαλιάσω μου βγήκε να κάνω αυτό».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να κάνουμε το 0-2 και το 0-3 και είναι κάτι που το θέλουμε. Το βασικό είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά θέλουμε να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα συγκέντρωσης ή ατυχίας, αλλά ότι πρέπει να το δούμε για να παίρνουμε πιο εύκολα τους βαθμούς».

Για το αν βλέπει βελτίωση στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Γιαννίκη στον πάγκο: «Όπως είπα και πριν, αυτό που δουλεύουμε δεν είναι τόσο πολύ η κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό το γρήγορο παιχνίδι. Νομίζω ότι βάζουμε αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι μας, απ’ αυτά που δουλεύουμε απ’ την στιγμή που έχει αναλάβει ο κ. Γιαννίκης και νομίζω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

Για το τι σημαίνει η αρχή του δεύτερου γύρου απ’ το -8 με τον Ολυμπιακό: «Σημαίνει πολλά και τίποτα, εμείς θέλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξέρω ότι η συγκεκριμένη φράση ακούγεται συχνά και είναι κλισέ, αλλά έτσι το βλέπουμε και έτσι θα πορευτούμε. Το σημερινό ματς τελείωσε, κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».