AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβαλε τις υπογραφές στη Γερμανία και έρχεται στην ΑΕΚ ο Ζούμπερ (photo)

Η πίεση της ΑΕΚ σε διπλό ταμπλό (Αθήνα – Γερμανία) έφερε τη θετική απάντηση του Στίβεν Ζούμπερ, ο οποίος έρχεται σήμερα στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Η άφιξη του Ελβετού χαφ έχει προγραμματιστεί γύρω στις 17:00, αφού πήρε άδεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ. Η Ένωση ενημέρωσε πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης όπως είχε δεσμευτεί από το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την μεταγραφή σήμερα το πρωί και όλα πήραν τον δρόμο τους μετά την οριστική συμφωνία με τον παίκτη.

Ο Ζούμπερ θα έχει συντροφιά στο αεροπλάνο με προορισμό το “Ελ. Βενιζέλος” τους Κονέ, Παπαδημητρίου και τον μάνατζερ του Μίλος Μαλένοβιτς. Μετά την άφιξή του θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο ίδιος έβαλε την υπογραφή του στα συμφωνητικά όλων των πλευρών στη Γερμανία, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ενώ η μεταγραφή του θα γίνει άμεσα διότι θα πρέπει τη Δευτέρα να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ελβετίας.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Ζούμπερ για τέσσερα χρόνια και έτσι, εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τη γερμανική ομάδα το επόμενο καλοκαίρι (που θα είναι στα 2 εκατ. ευρώ), ο παίκτης θα είναι δεμένος μέχρι το 2025.

Η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του για την προσεχή σεζόν και οι αποδοχές του μέχρι το 2025 θα ξεπεράσουν (μαζί και με κάποια μπόνους) τα 4 εκατ. ευρώ συνολικά.