AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Ισπανία λένε ότι ο Αραούχο βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ

Αυτό που σας μεταφέρουμε εδώ και καιρό πως ο Σέρχιο Αραούχο θα έρθει στην ΑΕΚ, το επιβεβαιώνουν αυτή τη φορά και οι Ισπανοί.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή The Experts, έρχεται η πληροφορία ότι η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της για τον Αργεντινό επιθετικό και οι δύο πλευρές μοιάζουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία!

Η ΑΕΚ προσφέρει, πλέον, για την αγορά του 29χρονου επιθετικού 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη Λας Πάλμας, η οποία ζητά δύο. Η διαφορά, δηλαδή, είναι τώρα στις 500.000 ευρώ και σαφέστατα μπορεί να καλυφθεί και ο Αραούχο να έρθει με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά.

Άλλωστε και ο ίδιος ο «Τσίνο» έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον πρόεδρο της Λας Πάλμας Ραμίρεθ πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Βέβαια, εδώ και μέρες ο ίδιος ο Ραμίρεθ είχε τονίσει πως το… πωλητήριο για τον Αραούχο αρχίζει με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, ενώ η δική μας ενημέρωση είναι πως η ΑΕΚ κυμαίνεται στα 1,5 με 1,7 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά εδώ και καιρό…

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης. Απλά ας γνωρίζουν στην ΑΕΚ πως δεν αντέχει ο κόσμος ακόμη ένα φιάσκο, εάν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο.