AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξεκινά η σεζόν

Σε αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι Άνδρες και οι Γυναίκες της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ το διήμερο 12-13/10.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΑΕΚ θα αγωνιστούν για άλλη μία φορά στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας, με στόχο να φέρουν την «Ένωση» όσο το δυνατόν υψηλότερα.

Οι Άνδρες θα αντιμετωπίσουν τον Άρη Νίκαιας, τον Ολυμπιακό και τον ΟΕΑ Θεσσαλονίκης, ενώ οι Γυναίκες τον ΑΟ Άρης 2006 και τον Ολυμπιακό. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΣΕΦ.

Την Παρασκευή (11/10) πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, στην οποία την ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Κώστας Μαδέσης, και αθλήτρια της γυναικείας ομάδας, Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Ο Κώστας Μαδέσης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αντάξιο με το περσινό. Η ομάδα μας την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 4η θέση. Και φέτος θα χρησιμοποιηθούν δύο νεαροί αθλητές, ο Μαδέσης και ο Αϊβατίδης, καθώς επίσης έχουμε τις προσθήκες ξένων αθλητών, Χορτ, Αλεξαντρόφ και Άρβιντσον. Στόχος μας είναι να είμαστε και πάλι στις θέσεις 1-4».

Με τη σειρά της, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου τόνισε: «Είναι η πρώτη μου χρονιά στην ΑΕΚ. Συμπαίκτριές μου είναι οι αδερφές Έλενα Ζαχαριά, μία πολύ καλή αθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης, όπως και η Αλίνα Ζαχαριά, με πολλές επιτυχίες, και η Καλίνα Χρίστοβα, μία πολύ αξιόλογη αθλήτρια, από την Εθνική Γυναικών Βουλγαρίας. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε αυτή τη σύνθεση της ομάδας, είμαστε πολύ φίλες, έχουμε μεγαλώσει μαζί, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Πρωτάθλημα. Είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα, και ελπίζω να τις βοηθήσω. Μπορούμε να χτυπήσουμε το Πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μειονέκτημα, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι εδώ η Έλενα Ζαχαριά αυτό το Σαββατοκύριακο, ελπίζω να την έχουμε εδώ όλο το υπόλοιπο διάστημα. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, όπως οι Σάρισες, ο Παναθηναϊκός με καλή ελληνική δυάδα και ο Ολυμπιακός που έχει πολύ καλές ξένες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων:
ΑΝΔΡΕΣ
Σάββατο 12/10

11:00 Άρης Νίκαιας – ΑΕΚ

14:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ

Κυριακή 13/10

10:00 ΟΕΑ Θεσσαλονίκης – ΑΕΚ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Σάββατο 12/10

11:00 ΑΕΚ – ΑΟ Άρης 2006

Κυριακή 13/10

10:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *