AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρεμιέρα σε μία απαιτητική σεζόν

Από το «Παπαστράτειο» ξεκινά την πορεία της στη φετινή Α1 Εθνική Κατηγορία η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, όπου φιλοξενείται το Σάββατο (12/10, 13:00) από τον Ολυμπιακό.

Η πλήρως ανανεωμένη ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Κώστα Ακριτίδη, έχει σαφώς διαφορετικές βλέψεις από τον αντίπαλό της, κοιτώντας να «δέσει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να πετύχει τον τελικό στόχο της, που είναι να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση.

O τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Ακριτίδης, δήλωσε στο aek.gr: «Για εμάς είναι μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα. Με δυσκολίες, με απώλειες τραυματισμών, αλλά όπως και να έχει, είναι απλά η αρχή του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας, όπως έχω δηλώσει, αλλά όπως έχει πει και ο Πρόεδρος, είναι φέτος η παραμονή στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στον αγώνα, να δουλέψουμε πράγματα που θα μας χρειαστούν στη συνέχεια. Να ευχηθώ για μια καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς. Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στην απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΕΘνικής μας ομάδας και με τη σειρά μου να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του George Baldock».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *