AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο Νο3 στην ΑΕΚ

Μέσα στην εβδομάδα, ίσως την Τετάρτη, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα να έρθει στην Ελλάδα και να κλείσει μια και καλή το θέμα της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να φέρει ευρωπαϊκό τρόπο σκέψεις στους κιτρινόμαυρους.

Ο 44χρονος Ισπανός αποτελεί τον «εκλεκτό» του Μάριου Ηλιόπουλου, για να προχωρήσουν οι αλλαγές στο οργανόγραμμα της Ένωσης και το Νο3 στο κλαμπ. Στο Νο1 είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο Νο2 ο στενός και έμπιστος συνεργάτης του, Αντώνης Ηλιόπουλος και στο Νο3 θα τοποθετηθεί ο Ριμπάλτα, ο οποίος θα πάρει τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου στην ομάδα, όπου και θα αναλάβει να τρέξει όλα τα θέματα του Δικεφάλου.

Μάλιστα, αναμένονται κι άλλες αλλαγές, με το μέλλον του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να μοιάζει αβέβαιο. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Πολωνός συνεχίσει στο πόστο του ή θα αποχωρήσει. Την απόφαση θα την πάρει ο Ισπανός παράγοντας. Άλλωστε οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί το 2017 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Ριμπάλτα ήταν ο επικεφαλής του σκάουτινγκ των “κόκκινων διαβόλων” και ο Κουχάρσκι ο σκάουτ της Μάντσετσερ στην Ανατολική Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση, στην περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος θα δρομολογηθούν οι αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί, με τον Ηλιόπουλο να έχει ενημερώσει για τα πάντα τον Ματίας Αλμέιδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *