AEK BCΜΠΑΣΚΕΤΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κάτω από το φως του φεγγαριού το στολίδι της ΑΕΚ (video)

Είναι θέμα ημερών να μπουν οι ακαδημίες στα δύο νέα γήπεδα Airdome και στο ΑΕΚ ΒC ΑCADEMY Sports Center, καθώς έχουν φουσκώσει τα μπαλόνια.

Πρόκειται για μια τεράστια επένδυση πολλών χιλιάδων ευρώ, καθώς πέραν των δύο γηπέδων θα έχει αποδυτήρια, γυμναστήριο, εστιατόριο και θα είναι στα σύγχρονα πρότυπα ακαδημιών του εξωτερικού. Μεγάλος στόχος αυτού του έργου είναι να στελεχώσουν την ΑΕΚ «δικά της» παιδιά σε βάθος ετών.

Μάλιστα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανέβασε βίντεο στα social media το οποίο αφορούσε τα εξής:

Την τοποθέτηση του μπαλονιού, το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί εκεί που βρίσκονται τα δύο γήπεδο και τις επόμενες μέρες θα σηκωθεί και θα δείχνει το πώς θα μοιάζει το Αθλητικό Κέντρο εξωτερικά.

Οι εργασίες όμως θα συνεχιστούν στο εσωτερικό του, με την τοποθέτηση παρκέ, που θα ακολουθήσει της ανύψωσης του μπαλονιού για να μπορέσει το συντομότερο δυνατό το αθλητικό κέντρο να είναι έτοιμο στο μεγαλύτερο βαθμό του. Οι εργασίες αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες 15 μέρες και τις αρχές Νοεμβρίου τα γήπεδα αναμένεται να είναι έτοιμα, με την ΑΕΚ BC Academy να έχει το δικό της «σπίτι» για το παρόν και -κυρίως- το μέλλον της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK BC ACADEMY (@aek_bc_academy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *