AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κάποιοι φαντάζονται πρόβλημα συνύπαρξης με Κοϊτά

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά ήταν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ξεχώρισαν στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήταν αυτός που ταλαιπώρησε με την ατομική του ποιότητα τους αμυντικούς των ασπρόμαυρων, αλλά και ο παίκτης που έβγαλε την κάθεση στον Πιερό για το 1-1.

Κάποιοι όμως φαντάζονται πρόβλημα συνύπαρξης στην ομάδα με τον Μαυριτανό. Συγκεκριμένα δημοσίευμα από το “sportime” υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι “οι συμπαίκτες του συχνά εκφράζουν παράπονα στον αγωνιστικό χώρο πως δεν συνεργάζεται μαζί τους και ότι δεν είναι πιο απλός στο παιχνίδι, καθυστερώντας πολλές φορές όλη την ανάπτυξη. Είναι ένα αρνητικό στοιχείο που είχε εντοπίσει από νωρίς στη σεζόν και ο Αλμέιδα και προσπάθησε να του μιλήσει γι΄ αυτό το κομμάτι, όμως είναι σαφές ότι ο Κοϊτά έτσι έχει μάθει να παίζει και δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξει το στιλ παιχνιδιού του. Το θέμα είναι όμως ότι μάλλον πρέπει να προσπαθήσει να αλλάξει, διότι κάποιες φορές εντός αγωνιστικού χώρου οι αντιδράσεις των υπόλοιπων μπορεί να μην είναι τόσο κόσμιες αφού οι παλμοί είναι υψηλοί. Δεν είναι πως δεν τον συμπαθούν ή δεν τον εκτιμούν ποδοσφαιρικά. Απλώς απαιτούν από αυτόν να συνεργάζεται περισσότερο”.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το κλίμα γενικότερα στην ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλό. Κάτι το οποίο φαίνεται συχνά πυκνά και από τα βίντεο που ανεβάζει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στα social media, με τελευταίο αυτό με τον Μάνταλο και τον Οντουμπάτζο.

Άρα ας βρουν με κάτι άλλο να ασχοληθούν…

One thought on “Κάποιοι φαντάζονται πρόβλημα συνύπαρξης με Κοϊτά

  • Dimitris Zampelis

    Ο Greek agent του sportime δε κάνει τίποτα άλλο. Μόνο ΑΕΚ βλέπει στον ύπνο του και κράζει

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *