AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ηγετική παρουσία

Ο Μάριος Ηλιόπουλος συνεχίζει τις επισκέψεις στα Σπάτα θέλοντας να καταστήσει σαφές προς όλους πως αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ και πως η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια.

Κατά την επίσκεψή του στο αθλητικό κέντρο έστειλε μήνυμα ενότητας και συγχαρητηρίων στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ζητώντας το διπλό στο Αγρίνιο. Παράλληλα στάθηκε και στις αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν με τα λεγόμενά του να δείχνουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια.

“Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”, τόνισε αρχικά ο κ. Ηλιόπουλος για να συνεχίσει λέγοντας, “είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας”.

Καταλήγοντας και μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: “όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *