ΟΠΑΔΟΙ

Η οριστική ποινή για τους δολοφόνους του Βάκη: Δύο δις ισόβια!

Έστω και αργά η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε αργά. Όμως ο Πάρης Βάκης, οπαδός της ΑΕΚ δεν γυρίζει πίσω στην οικογένειά του και δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Η οριστική ποινή για τους δολοφόνους του Βάκη είναι δύο δις ισόβια. 54 χρόνια ο καθένας τους με δικαίωμα έφεσης στα 17 χρόνια χωρίς ελαφρυντικά.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι προσέγγισαν στις 15/7/2023 το βράδυ με όχημα τον ΧΥΤΑ Φυλής, όπου εργαζόταν ο 54χρονος Πάρης Βάκης, και αφού του επιτέθηκαν με αμβλύ όργανο, αφαίρεσαν από το σημείο υλικά κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου καθώς και εργαλεία.

Επίσης, αφαίρεσαν το τσαντάκι του θύματος που περιείχε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, άδεια οδήγησης, τραπεζικές κάρτες και δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και όχημα της εταιρείας φύλαξης, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, για ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα που αφαιρέθηκαν προέκυψε ότι την επόμενη ημέρα ενεργοποιήθηκε τηλεφωνική σύνδεση, την οποία χρησιμοποιούσε έτερο άτομο, λόγος για τον οποίο σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ συνελήφθη ακόμα ένα άτομο, -οικείο του 19χρονου- και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, καθώς τη στιγμή της σύλληψης του 19χρονου απώθησε με τα χέρια του αστυνομικό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και πλέον ήρθε η ώρα να… σαπίσουν στη φυλακή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *